Поход до хижа Амбарица


На 21 и 22 Декември 2019г. организираме поход до хижа “Амбарица”.
Записване на 0882 966 264 или на страницата ни във Facebook.

Поход до хижа Вежен

Организираме поход до хижа Вежен на 30 ноември и 1 декември 2019г.
Записване на 0882 966 264 или на  страницата ни във Facebook.

Поход до хижа Васильов


Организираме поход до хижа Васильов  на 23 и 24 ноември 2019г.
Записване на 0882 966 264 или на  страницата ни във Facebook.

Поход до хижа Мазалат

Организираме поход до хижа “Мазалат”  на 19 и 20 октомври 2019г.
Записване на 0882 966 264 или на  страницата ни във Facebook.
Edit

Поход до хижа Чумерна

На 28 и 29 септември 2019 организираме поход до хижа Чумерна и връх Чумерна.
Записване на 0882 966 264 или на страницата ни във Facebook.

Гребен поход по река “Росица”

На 13 и 14 юли 2019 организираме гребен поход по река “Росица” и язовир “Александър Стамболийски”.
Записване на 0882 966 264 или на страницата ни във Facebook.